Το νέο σποτάκι της ΓΓΠΠ για τον συνωστισμό στις πλατείες: Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς (vid)

Gazzetta team
Το νέο σποτάκι της ΓΓΠΠ για τον συνωστισμό στις πλατείες: Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς (vid)
Το τηλεοπτικό σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη παρουσιάστηκε το Σάββατο, και επισημαίνει τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις.

Το νέο σποτάκι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας παρουσιάστηκε το Σάββατο και μετά τα σποτάκια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Σταυροπούλου για το «Μένουμε Σπίτι» και το «Μένουμε Ασφαλείς», αυτό αναφέρεται στον συνωστισμό στις πλατείες που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για την ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές» που αφορά την προφύλαξη από τον κορονοϊό στις πλατείες.

Το σποτ επισημαίνει τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε.

«Θα είναι όλοι εκεί; Θα είναι κι ο ιός εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο σποτ.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μια ανάρτηση στην οποία παρουσιάζει το νέο σποτάκι ενώ κρούει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό στις πλατείες μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

«Ανεπίτρεπτος και επικίνδυνος ο συνωστισμός στις πλατείες! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες! Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας, μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει , σε δημόσιους χώρους», αναφέρει στην ανάρτησή του.