Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί πριν τρεις μέρες!

Gazzetta team
Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί πριν τρεις μέρες!
Τρεις μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του -και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε- ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης συνελήφθη εκ νέου για παραβίαση περιοριστικού όρου!

Πίσω στη φυλακή επιστρέφει ο Κρητικός γυμναστής και πρώην προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, κατηγορούμενος για την υπόθεση παιδεραστίας η οποία και είχε συγκλονίσει το Ρέθυμνο τον Δεκέμβριο του 2011.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, o Σειραγάκης, που αποφυλακίστηκε μόλις την περασμένη Τρίτη, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, συνελήφθη εκ νέου με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Σειραγάκης ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νομού!

Άμεσα, λοιπόν, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, για τον οποίο, πλέον, το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.