Αγνώριστη η παραλία της Γλυφάδας: Πεντακάθαρη, νέα άμμος και ομπρέλες αραιά (pics)

Gazzetta team
Αγνώριστη η παραλία της Γλυφάδας: Πεντακάθαρη, νέα άμμος και ομπρέλες αραιά (pics)
Μεταμορφώθηκε η παραλία της Γλυφάδας λόγω κορονοϊού!

Υπάρχουν και καλά μέσα σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε και θα συνεχίσουμε, όπως φαίνεται, να ζούμε για καιρό ακόμα.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Για παράδειγμα, προκειμένου να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, αρκετές παραλίες, οργανωμένες και μη (θέλουμε να ελπίζουμε), είναι «αναγκασμένες» να αλλάξουν. Προς το καλύτερο φυσικά.

Και η παραλία της Γλυφάδας κάνει την αρχή, δείχνοντας τον δρόμο.

Ο δήμαρχος, λοιπόν, Γιώργος Παπανικολάου, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που δείχνουν την παραλία πεντακάθαρη, ενώ έριξαν νέα άμμο και τοποθετήθηκαν ομπρέλες σε απόσταση.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.

Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια -όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».