Γυναίκα στην Κρήτη δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Gazzetta team
Γυναίκα στην Κρήτη δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει
Γυναίκα στην Κρήτη, ζήλεψε μάλλον τη «δόξα» του Λουίς Σουάρεζ και... δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!

Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Αλικαρνασό με βάση το cretapost έγινε χθες τα ξημερώματα. Μία γυναίκα λοιπόν βρισκόταν στο οδόστρωμα και ζητήθηκε να μεταβεί περιπολικό να την βοηθήσει.

Αυτό ακριβώς έγινε και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Βρίσκονταν πεσμένη στη μέση του δρόμου με ότι κινδύνους μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα ξημερώματα με την ορατότητα περιορισμένη.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο για την γυναίκα και οι ίδιοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Τότε η γυναίκα και πριν την έλευση τους ασθενοφόρου σε έξαλλη κατάσταση δάγκωσε με μανία τον αστυνομικό!..

Έτσι λοιπόν το ασθενοφόρο φτάνοντας εκεί, εκτός από τη γυναίκα μετέφερε και τον αστυνομικό στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!