Δημοσκόπηση Prorata: «Όχι» στο πρόωρο άνοιγμα των μπαρ από τους πολίτες

Gazzetta team
Δημοσκόπηση Prorata: «Όχι» στο πρόωρο άνοιγμα των μπαρ από τους πολίτες
Τις τάσεις για την σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα, τη δημοφιλία των πολιτικών προσώπων αλλά και την πρόθεση ψήφου, καταγράφει δημοσκόπηση της Prorata.

Τις απόψεις των πολιτών σχετικά με τη σταδιακή επιστροφή στη «νέα κανονικότητα» καταγράφει έρευνα της Prorata.

Οι πολίτες βάζουν στα πρώτα που θα ήθελαν να ανοίξουν μετά την άρση της καραντίνας: τα μικρά εμπορικά καταστήματα, τα κομμωτήρια και τις παιδικές χαρές και στα τελευταία: τα μεγάλα μπαρ και κέντρα διασκέδασης, τις εξέδρες των γηπέδων και τα νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 55% θετικές γνώμες και ακολουθούν κατά σειρά, ο Αλέξης Τσίπρας με 35%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 25%, η Φώφη Γεννηματά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με 23% και τελευταίος ο Κυριάκος Βελόπουλος με μόλις 12%.

Ως δημοφιλέστερος πολιτικός από τη Νέα Δημοκρατία καταγράφεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τέλος, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 40% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ. «Μάχη» δίνεται για την τρίτη θέση μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας που καταγράφουν 5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Πηγή: reader.gr