Έληξε η καραντίνα, άρχισαν οι κόντρες στην παραλιακή: Πάνω από 100 κλήσεις (vid)

Gazzetta team
Έληξε η καραντίνα, άρχισαν οι κόντρες στην παραλιακή: Πάνω από 100 κλήσεις (vid)
Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην παραλιακή λεωφόρο που είχε ως αποτέλεσμα να «σηκωθούν» 25 μηχανάκια.

Από χθες, η απαγόρευση κυκλοφορίας, μετά από 42 ημέρες, αποτελεί παρελθόν με την ευχή να μην χρειαστεί να επιβληθεί ξανά.

Ωστόσο, αυτό το πρώτο βήμα προς την επιστροφή στην... καθημερινότητα, δεν έχει μόνο καλά. Έχει και τα στραβά του.

Όπως είναι για παράδειγμα η επιστροφή των παραβατικών συμπεριφορών και δεν αναφερόμαστε μόνο στην εγκληματικότητα, αλλά και στις κόντρες που γίνονται με μηχανάκια και αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, χθες το βράδυ, η Ελληνική Αστυνομία, έκανε μεγάλη επιχείρηση στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στήνοντας δύο μπλόκα: Ένα στα φανάρια της Βάρκιζας και ένα στο Ribas.

Στόχος ήταν οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων που πηγαίνουν στην περιοχή, προκειμένου να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους στην οδήγηση, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Τα δεκάδες, όπως ανέφερε το Open και μπορείτε να δείτε και στο video, οχήματα της ΕΛΑΣ προέβησαν σε αρκετούς ελέγχους «κόβοντας» κλήσεις, αφαιρώντας πινακίδες και σηκώνοντας δίκυκλα.

Συνολικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού πάνω από 25 μηχανές φορτώθηκαν σε γερανούς και πήγαν στα γκαράζ της τροχαίας, με τις παραβάσεις να αφορούν σούζες, υπερβολικό θόρυβο, φιμέ τζάμια σε αυτοκίνητο, ενώ υπήρχαν και αρκετοί χωρίς δίπλωμα.

Όπως αναφέρθηκε βεβαιώθηκαν πάνω από 100 παραβάσεις...