«Εύκολο να σας κολλήσω στον τοίχο»: Τσακωμός μέσω τηλεδιάσκεψης του δημάρχου Λάρισας με δημοτικό σύμβουλο (vid)

Gazzetta team
«Εύκολο να σας κολλήσω στον τοίχο»: Τσακωμός μέσω τηλεδιάσκεψης του δημάρχου Λάρισας με δημοτικό σύμβουλο (vid)
Ανέβηκαν οι τόνοι στο δημοτικό -μέσω τηλεδιάσκεψης- συμβούλιο του δήμου Λάρισας, με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να χάνει την ψυχραιμία του...

Ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης, αν σε ένα δημοτικό συμβούλιο είναι να ανέβουν οι τόνοι, θα ανέβουν. Αρκεί να έχεις καλό ίντερνετ. Μόνο οι «ψιλές» μπορούν να αποφευχθούν. Όλα τα άλλα γίνονται.

Στον δήμο Λάρισας, ενδεικτικά, είχαμε διαδικτυακό επεισόδιο ανάμεσα στον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και στον δημοτικό σύμβουλο Φώτη Τζατζάκη.

Ο δεύτερος, λοιπόν, που είναι 35 χρονών, κατέθεσε τις απόψεις του (αναφέρεται και στο θέμα της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη), αλλά φαίνεται πως δεν άρεσαν και πολύ στον δήμαρχο, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και του απάντησε: «Κύριε Τζατζάκη, λοιπόν θα σας πω κάτι. Είστε νέος δημοτικός σύμβουλος. Ξέρετε πόσο εύκολο θα ήταν για εμένα με την εμπειρία μου να σας κολλήσω στον τοίχο; Δεν είναι η πρόθεσή μου αυτή».

«Άμα θέλετε, εδώ είμαι», απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος, για να επανέλθει ο δήμαρχος: «Σέβομαι την προσωπικότητά σας και σας ζητώ ειλικρινέστατα αντίστοιχη σοβαρότητα για τη σωστή ερμηνεία των όσων είπα πριν».

Και να λάβει νέα απάντηση: «Κύριε Καλογιάννη είμαι πολύ σοβαρός και αυτό που λέτε επί του προσωπικού με προσβάλλει. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να με προσβάλλετε έτσι».

Το συμβάν, όπως αναφέρει το larissanet.gr, δεν πέρασε ασχολίαστο από την επικεφαλής της παράταξης του Φώτη Τζατζάκη, κα Ρένα Καραλαριώτου, που έγραψε στο Facebook: «Ο κος Καλογιάννης στην ηλικία των 35 ετών κατείχε την εξόχως τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων. Σήμερα, χαρακτηρίζει υποτιμητικά ''νέο'' έναν δημοτικό σύμβουλο 35 ετών και μάλιστα θεωρεί πως μπορεί να τον κολλήσει στον τοίχο».

Δείτε από το 3:05 και μετά: