«Αυτό είναι φανέλα μου, όχι σεντόνι»: Η Βίκυ Σταυροπούλου φτιάχνει μάσκα στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας (vid)

Gazzetta team
«Αυτό είναι φανέλα μου, όχι σεντόνι»: Η Βίκυ Σταυροπούλου φτιάχνει μάσκα στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας (vid)
Η Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Από το «Μένουμε σπίτι» του Σπύρου Παπαδόπουλου στο «Μένουμε ασφαλείς» της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά και στο «Πώς να φτιάξετε μόνοι σας υφασμάτινη μάσκα».

Σε μερικές ώρες, άλλωστε, στις 6 το πρωί της Δευτέρας για την ακρίβεια, θα γίνει η άρση των μέτρων και θα μπορούμε να βγαίνουμε πια ελεύθερα από τα σπίτια μας, αλλά πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, καθώς ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ.

Και αυτό ακριβώς είναι που τονίζεται και στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, δείχνει πώς να φτιάξουμε μάσκα μόνοι μας με μία απλή μπλούζα και αυτοσαρκάζεται, μάλιστα, όταν σηκώνει μια φανέλα της και λέει «ναι, αυτό είναι φανέλα μου, όχι σεντόνι».

Το μήνυμά της, πάντως, είναι σαφές: «Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: Πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς».