Δήμος Αθηναίων: Αυτά είναι τα πάρκα και οι χώροι άθλησης που ανοίγουν σταδιακά από αύριο

Gazzetta team
Δήμος Αθηναίων: Αυτά είναι τα πάρκα και οι χώροι άθλησης που ανοίγουν σταδιακά από αύριο
Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε τους χώρους ευθύνης του που θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου.

Τα πάρκα και τους χώρους άθλησης που θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου, και είναι υπό την ευθύνη του, ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση, έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των χώρων αυτών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Από τις 6 το πρωί, λοιπόν, αύριο, και για τις ώρες που ίσχυαν πάντοτε για κάθε σημείο, θα είναι και πάλι ανοικτά όλα τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου όπως ο Εθνικός Κήπος, η Ακαδημία Πλάτωνος, η πρόσβαση στον Λυκαβηττό κ.α.

Επίσης, τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωράει, από μεθαύριο Τρίτη 5 Μαΐου, στην επαναλειτουργία για δωρεάν ατομικές προπονήσεις κατόπιν ραντεβού των εξής ανοικτών χώρων:

1. Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας (θα επιτρέπεται η είσοδος σε έως 15 άτομα ανά ώρα), τηλ.: 210 2287506

2. Γήπεδα Τέννις

  • στο Ρουφ, Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ.: 210 3421260
  • στην Ελληνορώσων, πλατεία Κρημνίτσης, τηλ.: 210 6711016
  • στο Γουδή, Γ. Παπανδρέου και Κανελλοπούλου, τηλ.: 210 7771990
  • στα Άνω Πατήσια, Μητσάκη & Πολυλά, τηλ.: 210 2025634

Τα Αθλητικά Κέντρα και τα γήπεδα τένις θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 ως 21:00 κατόπιν ραντεβού που θα έχει κλειστεί με τηλεφωνική επικοινωνία. Η διάρκεια της παραμονής κάθε αθλούμενου στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου δεν θα ξεπερνά τη μία ώρα.