Γεμάτες ήδη οι λίστες αναμονής των κομμωτηρίων, όλοι θέλουν να κουρευτούν πρώτοι (vid)

Gazzetta team
Γεμάτες ήδη οι λίστες αναμονής των κομμωτηρίων, όλοι θέλουν να κουρευτούν πρώτοι (vid)
Κορυφαία προτεραιότητα των Ελλήνων μετά την καραντίνα είναι να πάνε για κούρεμα και βαφή, ενώ πιέζουν κουρεία και κομμωτήρια για να είναι πρώτοι στη σειρά προτεραιότητας!

Με ραντεβού και μάσκα φαίνεται πως θα γίνεται η επίσκεψη στο κομμωτήριο στην εποχή μετά την καραντίνα -αφού δεν ξεμπερδέψαμε ακόμη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, οι επισκέψεις στα κουρεία και τα κομμωτήρια προβλέπεται να πραγματοποιούνται μόνο με προφυλάξεις, αλλά αναλυτικά τους τρόπους και τους κανόνες λειτουργίας τους, μέσω των οποίων θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Σίγουρα, πάντως, το κούρεμα και η βαφή είναι η κορυφαία προτεραιότητα των Ελλήνων, όπως γράφει και το Reuters.

Τα κομμωτήρια και τα κουρεία θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων καταναλωτριών και καταναλωτών μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα και ήδη οι λίστες αναμονής για τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας τους είναι γεμάτες, με τα ραντεβού να «στριμώχνονται» το ένα πίσω από το άλλο.

Δύο Έλληνες κομμωτές, μάλιστα, μίλησαν στο Reuters και είπαν ότι ο καθένας έχει από 50 πελάτισσες στην αναμονή, ενώ όλες τους θέλουν να είναι οι πρώτες που θα εξυπηρετηθούν. Επίσης, επισημαίνουν ότι συμβουλεύουν τις πελάτισσές τους να έχουν υπομονή, καθώς αν κουρευτούν μόνες τους μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν σε καταστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα τα κομμωτήρια έκλεισαν στις 12 Μαρτίου, μερικές εβδομάδες μετά τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα.