«Έφαγα με λίγους γείτονες για τη γιορτή μου»: Τι λέει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που συνελήφθη στον Βόλο

Gazzetta team
«Έφαγα με λίγους γείτονες για τη γιορτή μου»: Τι λέει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που συνελήφθη στον Βόλο
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Βόλο, είχε την ονομαστική του εορτή και έφαγε με γείτονες στην επιχείρησή του, υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Θεμιστοκλής Παναγιωτακόπουλος.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να άνοιξε την επιχείρησή του, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά ο δικηγόρος του δίνει μια διαφορετική εκδοχή, μιλώντας στο e-volos.gr.

Σύμφωνα με τον κο Παναγιωτακόπουλο, ο 49χρονος δεν άνοιξε την επιχείρησή του, αντίθετα λόγω της ονομαστικής του εορτής έφαγε μαζί με γείτονες στον προαύλιο χώρο της ταβέρνας.

Τόνισε, δε, πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει τηρήσει στο ακέραιο τις ισχύουσες έκτακτες απαγορεύσεις που αφορούν τα καταστήματα εστίασης, έχοντας μαζέψει από την πρώτη στιγμή τα 25 τραπεζοκαθίσματα της επιχείρησής του.

Εκείνη τη μέρα και διαμένοντας πάνω από την επιχείρηση, χρησιμοποίησε δύο τραπεζοκαθίσματα για ιδία χρήση, δηλαδή της οικογένειάς του και κάποιων γειτόνων, πέντε συνολικά, με τα φαγητά μάλιστα να έχουν προετοιμαστεί όχι στην κουζίνα της επιχείρησης, αλλά σε γειτονικό σπίτι.