«Υπάρχει γιατρός από την κλινική Ταξιάρχαι που αρνείται ότι έχει κορονοϊό και θέλει να συνεχίσει τα εξωτερικά ιατρεία»!

Gazzetta team
«Υπάρχει γιατρός από την κλινική Ταξιάρχαι που αρνείται ότι έχει κορονοϊό και θέλει να συνεχίσει τα εξωτερικά ιατρεία»!
Απίστευτη καταγγελία από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο οποίος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ότι υπάρχει γιατρός από την κλινική Ταξιάρχαι που βγήκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά το αρνείται και θέλει να συνεχίσει τα εξωτερικά ιατρεία του!

Απαράδεκτη συμπεριφορά από γιατρό κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κος Αρκουμανέας τόνισε πως υπάρχει γιατρός από την κλινική Ταξιάρχαι που βγήκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά το αρνείται και θέλει να συνεχίσει τα εξωτερικά ιατρεία του!

Όπως είπε συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, «υπάρχει ακόμα και τώρα γιατρός θετικός στον ιό, που έχει απομακρυνθεί από την κλινική, αλλά αρνείται να σταματήσει τα άλλα ιατρεία του, που κάνει έξω, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει ότι είναι θετικός»!

Όταν ρωτήθηκε, δε, από τη δημοσιογράφο για το τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, απάντησε λιτά: «Τα προβλεπόμενα. Είμαστε σε επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία».

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο κος Χαρδαλιάς τόνισε πως 129 επαφές των 34 κρουσμάτων της εν λόγω κλινικής στο Περιστέρι μπήκαν σε καραντίνα, οι 39 εκ των οποίων είναι γιατροί...