«Μην χάνετε την ελπίδα σας, θα βγούμε νικητές»: Το μήνυμα γιατρών και νοσηλευτών από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» (vid)

Gazzetta team
«Μην χάνετε την ελπίδα σας, θα βγούμε νικητές»: Το μήνυμα γιατρών και νοσηλευτών από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» (vid)
«Εσείς μείνετε στο σπίτι, εμείς είμαστε εδώ για να φροντίζουμε τους ασθενείς σας», ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Το δικό τους συγκινητικό μήνυμα έστειλαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Σωτηρία», μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή αυτή την δύσκολη περίοδο λόγω του κορονοϊού, είπαν πως «είναι μεγάλη μας χαρά και μεγάλη μας τιμή να δεχόμαστε συνέχεια ευχαριστίες για κάτι το οποίο είναι η φυσιολογική ροή της δουλειάς μας, είναι αυτό το οποίο κάνουμε πάντα. Είμαστε ταγμένοι σ’αυτό, το αγαπάμε πάρα πολύ και είναι αυτό που θα κάνουμε και ελπίζουμε να κάνουμε σε όλη μας την ζωή», ανέφεραν.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας συμπαραστέκεστε. Όλος ο κόσμος να ναι σίγουρος πως είμαστε δυνατοί και φροντίζουμε τους ασθενείς σας, λυπούμαστε γι’ αυτούς που χάσαμε. Όμως ας είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που θα μας χρειαστούν και μετά τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης», τόνισαν.

«Εσείς να μείνετε ασφαλείς και υγιείς και εμείς φροντίζουμε τους αγαπημένους σας. Κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, την δουλειά μας», ανέφεραν και συνέχισαν «Μην χάνετε και μην χάνουμε την ελπίδα μας, θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό και θα βγούμε νικητές», κατέληξαν.