«Αισθάνομαι ότι θα πεθάνω»: Διασώστης του ΕΚΑΒ περιγράφει τον διάλογό του με ασθενή με κορονοϊό (pic)

Gazzetta team
«Αισθάνομαι ότι θα πεθάνω»: Διασώστης του ΕΚΑΒ περιγράφει τον διάλογό του με ασθενή με κορονοϊό (pic)
Συγκλονίζει η περιγραφή ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, που μετέφερε μια 75χρονη με κορονοϊό στο νοσοκομείο. «Αισθάνομαι ότι θα πεθάνω παλικάρι μου δεν μου φτάνει ο αέρας που αναπνέω... Έχω να μιλήσω στα παιδιά μου 3 ολόκληρες ημέρες, έχω και 2 εγγονάκια μου λείπουν πολύ... Πες μου σε παρακαλώ, θα πεθάνω; Είμαι 3 ημέρες κλεισμένη σε απομόνωση, κοντεύω να τρελαθώ!», του είπε.

Οι «ήρωες» των ημερών μας λόγω του κορονοϊού είναι όλοι εκείνοι που εργάζονται σε νοσοκομεία και είναι στην πρώτη γραμμή: γιατροί, νοσηλευτές, διασώστες του ΕΚΑΒ.

Εκείνοι έρχονται σε άμεση επαφή με τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από την covid-19 και αψηφώντας τους κινδύνους για την ίδια τους την ζωή προσπαθούν να βοηθήσουν τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Σάκης Καρακατσάνης, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με μια 75χρονη που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Αισθάνομαι ότι θα πεθάνω παλικάρι μου δεν μου φτάνει ο αέρας που αναπνέω... Έχω να μιλήσω στα παιδιά μου 3 ολόκληρες ημέρες, εχω και 2 εγγονάκια μου λείπουν πολύ... Πες μου σε παρακαλώ, θα πεθάνω; Είμαι 3 ημέρες κλεισμένη σε απομόνωση, κοντεύω να τρελαθώ!», του είπε μεταξύ άλλων όπως αναφέρει στο κείμενο της ανάρτησής του.

Η ανάρτησή του: