Κρύβεται από το αυτόφωρο ο ιερέας που κοινωνούσε στο Κουκάκι (vid)

Gazzetta team
Κρύβεται από το αυτόφωρο ο ιερέας που κοινωνούσε στο Κουκάκι (vid)
Κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο ο παπάς που κοινωνούσε πιστούς στον Αγ. Νικόλαο στο Κουκάκι, κόντρα στις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της κοινής λογικής, αλλά και τις εκκλήσεις του κόσμου που είδε τον είδε να τελεί τη διαδικασία του μυστηρίου.

Η αστυνομία μετά τις καταγγελίες έσπευσε στην εκκλησία και τον αναζήτησε, όμως εκείνος κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο το οποίο τελειώνει σήμερα τα μεσάνυχτα. Ο ίδιος, παρά το ότι ήξερε πως η αστυνομία τον αναζητά, δεν εμφανίστηκε και φρόντισε να κρυφτεί...

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Νίκος Ντούμας μιλώντας για το θέμα στον ΣΚΑΪ, είπε ότι η συμπεριφορά του ιερέα δεν συνιστά πράξη αγάπης και πως κρύβεται για να αποφύγει τη τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Είναι πολύ κακό παράδειγμα. Αυτό δεν συνιστά πράξη αγάπης προς τους πολίτες να τους κοινωνεί παραβαίνοντας νόμους και αποφάσεις της ιεράς συνόδου, αλλά βεβαίως ούτε και να κρύβεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Χθες, ο ιερέας λειτούργησε κανονικά την Εκκλησία και κάποιοι προσήλθαν για να λάβουν Θεία Κοινωνία από την πλαϊνή πόρτα, μεταξύ των οποίων και ένας πατέρας με μικρά παιδιά...

Γείτονες που παρατήρησαν τα συμβάντα του είπαν ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο.

Ο παπάς απάντησε ότι είναι νόμιμο και προχώρησε κανονικά στην κοινωνία.