Γλέντι Ρομά: «Συγγνώμη για την αναστάτωση, μέσα σε 15 λεπτά αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν» (vid)

Gazzetta team
Γλέντι Ρομά: «Συγγνώμη για την αναστάτωση, μέσα σε 15 λεπτά αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν» (vid)
Για μια αυθόρμητη κίνηση, που έγινε μέσα σε 15 λεπτά και το γλέντι κράτησε συνολικά 35, προτού διαλυθεί από τον δήμαρχο, έκανε λόγο ο πατέρας, που είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο...

Συγγνώμη για το γλέντι που έστησαν εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και περιοριστικών μέτρων την περασμένη Δευτέρα στον οικισμό Ρομά του Αλάν Κογιού, στην Κομοτηνή, ζήτησε ο Γιάννης Δημόπουλος.

Ο πατέρας, που είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο.

Μιλώντας στην κάμερα του Maron News, ο ίδιος έκανε λόγο για μια αυθόρμητη κίνηση, που έγινε μέσα σε 15 λεπτά και το γλέντι κράτησε συνολικά 35, προτού διαλυθεί από τον δήμαρχο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 λεπτά. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ''μπαμπά, θα κλέψω την αρραβωνιαστικιά μου'' και έτσι κάναμε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει.

Ζήτησα συγγνώμη από τον δήμαρχο και τους συμπολίτες και ξαναζητάω συγγνώμη. Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση που γιγαντώθηκε από τα κανάλια. Σε 30 λεπτά τελείωσε όλο το πανηγύρι, 15 λεπτά που ζητήσαμε την κοπέλα και άλλα 20 λεπτά που κράτησε το γλέντι.

Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, όμως δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τη χαρά μας, τι να κάνουμε;», δήλωσε ο Γιάννης Δημόπουλος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Με πήραν τηλέφωνο μέχρι και από το Ντουμπάι και μου είπαν ''τι έκανες, ρε τρελέ;''». Είπε, δε, πως «θα κλείσουμε ένα γήπεδο για τον γάμο, αλλά μετά τον κορονοϊό».