Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεκάδες οι «καμπάνες», 17 πινακίδες ξήλωσε η αστυνομία

Gazzetta team
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεκάδες οι «καμπάνες», 17 πινακίδες ξήλωσε η αστυνομία
Μόνο σήμερα, από τις 6 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, η αστυνομία πήρε τις πινακίδες από 17 οχήματα για 60 ημέρες!

Έπεσαν... καμπάνες και σήμερα, καθώς συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι από την αστυνομία για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, από τις 6 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 20 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας.

Από αυτές, οι έξι σημειώθηκαν στη Στερεά Ελλάδα, οι τέσσερις στην Αττική, άλλες τέσσερις στην Κεντρική Μακεδονία, δύο στην Πελοπόννησο, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και από μία στη Δυτική Ελλάδα και στη Δυτική Μακεδονία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 17 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Παράλληλα, διαπιστώθηκαν 686 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως:

200 στην Αττική, 86 στη Θεσσαλονίκη, 61 στην Κεντρική Μακεδονία, 58 στη Δυτική Ελλάδα, 54 στην Κρήτη, 41 στη Στερεά Ελλάδα, 38 στην Πελοπόννησο, 38 στα Ιόνια Νησιά, 32 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 29 στη Θεσσαλία, 23 στο Νότιο Αιγαίο, 13 στην Ήπειρο, 12 στο Βόρειο Αιγαίο και μία στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 32.278 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.