Μία νεκρή αγελάδα βρέθηκε στα νερά του Θερμαϊκού μπροστά από τον Λευκό Πύργο (pics & vid)

Gazzetta team
Μία νεκρή αγελάδα βρέθηκε στα νερά του Θερμαϊκού μπροστά από τον Λευκό Πύργο (pics & vid)
Το πτώμα μίας αγελάδας επέπλεε στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου και χρειάστηκε ειδικό κλιμάκιο του δήμου για την ανάσυρσή του.
Το αποκρουστικό θέαμα μίας νεκρής αγελάδας αντίκρισαν χθες το απόγευμα οι πολίτες στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, σύμφωνα με το Voria.gr
Άγνωστο παραμένει πως κατέληξε το πτώμα του ζώου στον Θερμαϊκό, στα νερά του οποίου μόλις προχθές είχαν κάνει την εμφάνισή του δελφίνια.
Κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Σωκράτη Δημητριάδη, ανέσυρε το πτώμα του θηλαστικού με γερανοφόρο, το οποίο θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Χαλάστρας για καύση.
Αρχικά είχε ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να επιχειρήσει καθώς τα νερά στο σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του άτυχου ζώου ήταν ρηχά. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγελάδα έφερε ειδική σήμανση, η οποία φωτογραφήθηκε και θα αναζητηθεί ο κτηνοτρόφος στην οποία ανήκε.

Εκτιμάται δε πως το θηλαστικό είναι νεκρό περίπου μία εβδομάδα και κατέληξε στον Θερμαϊκό στην προσπάθειά του να πιει νερό από αρδευτικά κανάλια στην περιοχή της Χαλάστρας.