Σενάριο για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα

Gazzetta team
Σενάριο για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα
Ο Νίκος Ευαγγελάτος μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν σκέψεις για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα, τονίζοντας ότι «δεν αποκλείεται να το δούμε, αλλά μάλλον είναι δύσκολο».

Σενάριο για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής του στο MEGA ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ίδιου, υπήρχαν -και υπάρχουν- σκέψεις για ένα τέτοιο μέτρο, ο δημοσιογράφος, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «δεν αποκλείεται να το δούμε, αλλά μάλλον είναι δύσκολο».

Διότι, όπως τόνισε, «ο πρωθυπουργός δεν θέλει να συνδέσει την κυβέρνηση με μια απαγόρευση ανήμερα το Πάσχα».

Χαρακτηριστικά, είπε: «Ακούω ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να απαγορεύσει την κυκλοφορία την ημέρα του Πάσχα, για να μη βγουν και από την Αθήνα και από την επαρχία κάποιοι, και πάνε σε φιλικά-συγγενικά σπίτια να φάνε όλοι μαζί κτλ.

Στο ρεπορτάζ που έκανα είδα ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται, αλλά δεν έχει αυτή την πρόθεση ακόμα.

Δεν θέλει ο πρωθυπουργός να συνδέσει την κυβέρνηση με μια απαγόρευση ανήμερα το Πάσχα. Έτσι, μάλλον δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο. Δεν αποκλείεται να γίνει, αλλά προσωπικά από αυτό που άκουσα μάλλον δύσκολο μου φαίνεται να το δούμε».

Θυμίζουμε, το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα ενόψει Πάσχα, με αύξηση του προστίμου, αφαίρεση πινακίδων και μπλόκα παντού.