Κορονοϊός: Στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών του ΑΧΕΠΑ οι πυροσβέστες(vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών του ΑΧΕΠΑ οι πυροσβέστες(vid)
Οι πυροσβέστες στην Θεσσαλονίκη θέλησαν να τιμήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ, που δίνουν καθημερινά αγώνα δίπλα στους ασθενείς με κορονοϊό και το έκαναν με ένα μοναδικό τρόπο.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές παγκοσμίως, αλλά και στην χώρα μας εργάζονται νυχθημερόν με αυταπάρνηση ώστε να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊού.

Είναι δίπλα σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον covid-19, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους βοηθήσουν.

Οι πυροσβέστες στην Θεσσαλονίκη θέλησαν να τιμήσουν τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή και βρέθηκαν έξω από το ΑΧΕΠΑ, για να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους αλλά και να τους χειροκροτήσουν.

Σύμφωνα με το thestival.gr, άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρέθηκαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τρίτης έξω από το ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό και με τον δικό τους τρόπο εξέφρασαν τη στήριξή τους στους «ήρωες με τις μάσκες».

Υπό τους ήχους των σειρήνων των πυροσβεστικών οχημάτων, οι πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης χειροκρότησαν θερμά και ευχαρίστησαν δημόσια γιατρούς και νοσηλευτές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα που ο φονικός ιός έχει εγκατασταθεί και στη χώρα μας.

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μια ηθική στήριξη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους δώσουμε δύναμη μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση» δήλωσε ο Επικεφαλής των Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Β. Έλλάδος, Σπύρος Βαρσάμης.