Είχε κορονοϊό, πνευμονία και γρίπη, αλλά κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο (pics)

Gazzetta team
Είχε κορονοϊό, πνευμονία και γρίπη, αλλά κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο (pics)
Ο Αλέξης Αλεξίου πάλευε για την ζωή του με τον κορονοϊό, την πνευμονία και την γρίπη, αλλά μετά από 17 ημέρες βγήκε νικητής.

Η περίπτωσή του λογικά πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας, καθώς βγήκε νικητής σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να δώσει.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μία μάχη στην οποία ουσιαστικά ήταν μόνος του απέναντι σε τρεις. Και τι τρεις; Τον κορονοϊό, την πνευμονία και την γρίπη.

Κι όμως, ο Αλέξης Αλεξίου κατάφερε να αναρρώσει πλήρως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο ποστάρισμα που έκανε στο Facebook.

«ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων - τραπεζοκόμων - καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας.

Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Ομως κάποιοι απελπίζονται.

Ενα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι!

Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!» Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…»