Πέτσας: «Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS» (vid)

Gazzetta team
Πέτσας: «Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS» (vid)
Ξεκάθαρος πως είναι θέμα ημερών να αυστηροποιηθούν τα μέτρα μετακίνησης ήταν ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ό,τι θα υπάρχει περιορισμός στον χρόνο και στα sms που θα μπορεί να στείλει κάποιος.

Πιο σκληρά μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης έρχονται από την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες. Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Open ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρθηκε στην πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν συμμορφωθεί, λέγοντας: «Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορονοϊού.

Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. Θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τα νέα μέτρα που έρχονται για τις μετακινήσεις λόγω Covid-19: «Τέτοιου είδους μέτρα είναι να υπάρξει ένας περιορισμός στην ώρα που μπορεί να βγαίνει κανείς, δηλαδή να υπάρχει ένα δίωρο, ένα τρίωρο για μία συγκεκριμένη μετακίνηση, και ένας άλλος περιορισμός που μπορεί να μπει είναι ότι δεν μπορεί να βγαίνει κανείς για περισσότερες από 1-2 φορές για συγκεκριμένες αιτίες».

Όσον αφορά το πότε θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα, ο κ. Πέτσας, είπε: «είναι ένα θέμα των επόμενων 2-3 ημερών το πολύ».