Κορονοϊός: Είχε αρνηθεί να κάνει τεστ η 81χρονη από τα Γλυκά Νερά

Gazzetta team
Κορονοϊός: Είχε αρνηθεί να κάνει τεστ η 81χρονη από τα Γλυκά Νερά
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τις τελευταίες ημέρες της 81χρονης, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Αυτό, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ που θα δείξουν εάν νοσούσε από κορονοϊό όπως και η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν πιθανό κρούσμα, είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει με την αδερφή της στους Αγίους Τόπους και περνούσαν αρκετές ώρες μαζί μέχρι αυτή να βρεθεί θετική στον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει σχεδόν βέβαια μόλυνση από τον φονικό Covid-19.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι η 81χρονη δεν εξέθεσε ποτέ κανέναν σε κίνδυνο, καθώς έμενε σε καραντίνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Οι δύο γυναίκες είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, όχι όμως και τη Δευτέρα κάτι που κινητοποίησε την αδερφή της. Τηλεφώνησε σε γείτονες που την αναζήτησαν, αλλά η 81χρονη δεν έδινε σημεία ζωής.

Τελικά, το πρωί της Τρίτης αποκαλύφθηκε ότι είχε χάσει τη ζωή της, από παθολογικά αίτια. Αυτό που θα απαντηθεί από ώρα σε ώρα είναι εάν ήταν και η 81χρονη θύμα του κορονοϊού.

Πηγή: reader.gr