Έλληνας μουσικός παραγωγός έχει γρίπη, πνευμονία και κορονοϊό (pic)

Gazzetta team
Έλληνας μουσικός παραγωγός έχει γρίπη, πνευμονία και κορονοϊό (pic)
Τριπλό τζακ ποτ -όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος- για τον μουσικό παραγωγό Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με γρίπη, πνευμονία και κορονοϊό!

Πρέπει να είναι μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα.

Ή, τέλος πάντων, από τις ελάχιστες.

Ο μουσικός παραγωγός Αλέξης Αλεξίου αποκάλυψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook πως αντιμετωπίζει τριπλό πρόβλημα υγείας ή... τριπλό τζακ ποτ, όπως το χαρακτήρισε, καθώς έχει διαγνωστεί με γρίπη τύπου Β (14η σερί μέρα), πνευμονία και κορονοϊό!

Στην ανάρτησή του ζητάει από όλους να μείνουν στο σπίτι τους, για να μη βιώσουν και εκείνοι μια επώδυνη περιπέτεια υγείας και αναφέρεται στους ανθρώπους που σώσουν ζωές.

Γράφει: «Από τις μοναδικές περιπτώσεις στη χώρα μας. Ναι έτυχε σε εμένα!

Έχω αποφασίσει να μοιραστώ όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται κανείς να γνωρίζει από μια περιπέτεια τέτοιου μεγέθους για να βοηθήσω και άλλους ασθενείς που μπορεί να ζήσουν στα σκοτάδια που έζησα εγώ. Όχι ακόμη όμως. Θα έρθει η ώρα.

Αυτό που θέλω να μοιραστώ τώρα είναι η απλή φράση μιας από τις ηρωίδες μου -τις νοσοκόμες μου: ''Δεν μας ακούνε. Σας παρακαλώ γράψτε το κ. Αλεξίου, βλέπετε εσείς τι τραβάτε. Ξέρετε καλά. Να μένει σπίτι ο κόσμος''.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καθημερινούς ήρωες, τα αστέρια μας νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Θριάσιου που με ρίσκο τη ζωή τους (ναι τη ζωή τους!) και των δικών τους ανθρώπων εισέρχονται στο θάλαμο σε συχνή βάση για να εκτελέσουν το καθήκον τους».