Θετική στον κορονοϊό και σε σοβαρή κατάσταση η επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου στην Κρήτη!

Gazzetta team
Θετική στον κορονοϊό και σε σοβαρή κατάσταση η επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου στην Κρήτη!
Η επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με ιταλική σημαία, που είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου στην Κρήτη, και μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και μάλιστα είναι διασωληνωμένη σε καταστολή στο Βενιζέλειο!

Άσχημα μαντάτα από την Κρήτη, καθώς επιβεβαιώθηκε πως το έβδομο κρούσμα κορονοϊού στο νησί είναι η γυναίκα από το κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria, που είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου το σαββατοκύριακο και το απόγευμα της Κυριακής αναχώρησε, τελικά, για τη Βενετία...

Η 63χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και μάλιστα, σύμφωνα με το neakriti.gr, είναι σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένη και σε καταστολή.

Νωρίτερα, στο ίδιο Μέσο, ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Τερζάκης είπε: «Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι έχει αναπνευστική ανεπάρκεια και από την Κυριακή είναι διασωληνωμένη και σε καταστολή στην εντατική».

Ο ΕΟΔΥ έχει ενημερώσει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για το κρούσμα, προκειμένου να υπάρξει σχετική ενημέρωση στο κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria, που μεταφέρει, μαζί με το πλήρωμα, 780 ανθρώπους.

Το κρουαζιερόπλοιο αυτήν τη στιγμή πλέει ανοιχτά της Πύλου με κατεύθυνση προς την Ιταλία, και, όπως είναι ήδη γνωστό, δεν επιτρέπεται να δέσει σε κανένα ελληνικό λιμάνι.