Κορονοϊός: 28χρονη που νοσηλεύεται στην Κρήτη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Gazzetta team
Κορονοϊός: 28χρονη που νοσηλεύεται στην Κρήτη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Η νεαρή η οποία είναι θετική στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και προτρέπει όλους να μείνουν στο σπίτι για να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Μια 28χρονη στην Κρήτη, η οποία είναι θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει την ασθένεια.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο αναφέρεται στα συμπτώματα του covid-19 αλλά και στο πως είναι η υγεία της.

Στην ανάρτησή της στέλνει παράλληλα και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr δεν δημοσιεύονται τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας λόγω των προσωπικών δεδομένων.

Η ανάρτηση της ίδιας στη σελίδα της στο facebook:

Πέμπτη μέρα νοσηλείας κι ευτυχώς πάμε καλά. Τα κύματα πυρετού όσο πάνε κι αραιώνουν.

«Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κορονοϊό.

Ξεκίνησε με συμπτώματα πυρετού που όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαινε, μυαλγιες, πονόλαιμο ώσπου μια μέρα με έπιασε δύσπνοια και την επόμενη μέρα δυσφορία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Έτσι σε συνεννόηση με το γιατρό πήγα στο νοσοκομείο και οι ακτινογραφίες μου εδειξαν στοιχεία πνευμονίας κι έπρεπε να νοσηλευτώ.

Πρώτη μέρα αγανακτησαμε να πέσει ο πυρετός, δεύτερη μέρα λίγο καλύτερα αλλά κάθε 5 ώρες πυρετό με αποτέλεσμα να μην τρώω και τη τρίτη μέρα να αφυδατωθω και η εξάντληση να είναι τραγική.

Στη τέταρτη μέρα είχα και ανακατοσουρες οι οποίες με φάρμακα πέρασαν κι άρχισα να τρώω και με τη βοήθεια των ορών να επανέρχομαι.

Σκοπός του μηνύματος είναι να αφυπνιστειτε και οι νέοι και οι μεσήλικες. Μπορεί να κολλήσει ο οποιοδήποτε κι όσο νέος κι αν είσαι μπορεί να μη το περάσεις και τόσο ελαφριά. Σκεφτείτε τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς ομάδες κι αν ακόμα αυτό δε σας πείθει σκεφτείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ακολουθήστε τους κανόνες, τηρήστε τους έτσι ώστε η κατάσταση να παραμείνει ελεγχόμενη και να μη φτάσουμε στο τέλος πριν καλά καλά αρχίσει.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

Πιο απλό πράγμα απ' αυτό δε θα μπορούσε να μας ζητηθεί.

Βοηθήστε τους εαυτούς σας,την οικογένεια σας, τους συνανθρώπους μας και φυσικά αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν στα νοσοκομεία.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και να προσέχετε».