Κορονοϊός: Άδειασαν οι καφετέριες, γέμισαν οι παραλίες (vids)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Άδειασαν οι καφετέριες, γέμισαν οι παραλίες (vids)
Κοσμοσυρροή σε Καβούρι και Αστέρα Βουλιαγμένης, με πολίτες να... διαμαρτύρονται, γιατί οι υπάλληλοι αρνούνταν να τους βάλουν μέσα!

Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ζητάνε και τα ρέστα.

Το Σάββατο, λοιπόν, χιλιάδες Αθηναίοι, σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τηλεοπτικές και διαδικτυακές καμπάνιες τού «Μένουμε Σπίτι», τις συνεχείς ενημερώσεις από γιατρούς και επιστήμονες και τα πρωθυπουργικά διαγγέλματα για τη σοβαρότητα της κατάστασης αναφορικά με τον κορονοϊό και ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής!

Εκεί, όπου συνέβησαν και καταπληκτικά σκηνικά...

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο Καβούρι, για παράδειγμα, και στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, δημιουργήθηκε ουρά άνω των 50 ατόμων, που... διαμαρτύρονταν, γιατί οι υπάλληλοι αρνούνταν να τους βάλουν μέσα, επικαλούμενοι σχετικές οδηγίες που είχαν λάβει, καθώς η παραλία είχε ήδη γεμίσει με κόσμο από νωρίς το πρωί!

Τελικά, λόγω συνωστισμού, η πλαζ έκλεισε.

Στη δημόσια πλαζ, δε, της Βουλιαγμένης, ίδιο σκηνικό, με πολίτες να καταφθάνουν με ηχοσυστήματα και σακούλες με φαγητά και ποτά. Κανονικό beach party!

Επίσης, νωρίτερα, στη Μαρίνα Φλοίσβου... δεν χωρούσες να περπατήσεις από την πολυκοσμία, όπως και στη Γλυφάδα, αλλά και στον Άλιμο, με πολλούς να παίρνουν καφέ σε πλαστικό από τα ανοικτά μαγαζιά και να αράζουν απέναντι, στα παγκάκια. Όλοι μαζί.

Αντίστοιχες εικόνες και στο Ηράκλειο της Κρήτης.