Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαλεί ο Ροδίτης που εμφανίστηκε χωρίς παπούτσια!

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαλεί ο Ροδίτης που εμφανίστηκε χωρίς παπούτσια!
Ο Ροδίτης κατηγορούμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά του, καθώς την Τρίτη εμφανίστηκε ξυπόλυτος στο δικαστήριο.

Την προκλητική στάση που περιλαμβάνει από παραδοχή χρήσης ναρκωτικών μέχρι ατάκες του τύπου «είμαι εφοπλιστής και όχι βιαστής», συνέχισε ο Ροδίτης κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Την Τρίτη λοιπόν κατά την έναρξη της δίκης, δεν ήταν στην αίθουσα, όμως στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή του.

Μόνο που ήταν ξυπόλυτος, καθώς δεν φορούσε παπούτσια, ενώ συνεχώς μονολογούσε, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διατάξει την αποχώρησή του.

Από εκεί και πέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατέθεσε η βιοχημικός της ελληνικής αστυνομίας Σοφία Γκούγκουρα, η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Έχει βρεθεί αίμα της Τοπαλούδη σε διαφορά σημεία μέσα στο σπίτι, σε πλακάκια στη βάση της μπανιέρας, στην κουρτίνα του μπάνιου» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας και προσέθεσε: «Ίχνη υπήρχαν και στο όχημα από την πλευρά του συνοδηγού, στην πόρτα κοντά στο λάστιχο, όπως επίσης και στο προσκέφαλο του καθίσματος».

Αυτό, ωστόσο, που προκάλεσε αίσθηση ήταν η αναφορά της μάρτυρας, σύμφωνα με την οποία λανθάνοντα δείγματα αίματος, υπήρχαν τόσο στο φορτηγό όσο και στο σπίτι. «Πρόκειται για σκουπισμένο αίμα», ενώ όταν την ρώτησαν για αυτά που βρέθηκαν στο ταβάνι του σπιτιού, απάντησε πως και για αυτά έγινε προσπάθεια να καθαριστούν.