Παπάς με συμπτώματα για κοροναϊό κάνει δηλώσεις στις κάμερες χωρίς καμιά προφύλαξη (vid)

Gazzetta team
Παπάς με συμπτώματα για κοροναϊό κάνει δηλώσεις στις κάμερες χωρίς καμιά προφύλαξη (vid)
Ο ιερέας που διοργάνωσε την εκδρομή στο Σινά, όπου κόλλησε κοροναϊό ο 66χρονος από την Αμαλιάδα, μετέβη στο νοσοκομείο του Ρίου με δέκατα και βήχα, δίνοντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους από μισάνοιχτο παράθυρο, χωρίς μάσκα...

Από την πρώτη στιγμή, που χτύπησε και τη δική μας πόρτα ο κοροναϊός, σας γράψαμε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού και υστερίας. Απλά λίγη προσοχή στις οδηγίες και στα μέτρα προφύλαξης, και υπευθυνότητα.

Σήμερα, είχαμε το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα, το οποίο είναι και το πρώτο βαρύ, με έναν 66χρονο άνδρα από τον Αμαλιάδα να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου -όχι διασωληνωμένος- με σοβαρή πνευμονία, μετά από ένα ταξίδι στους Άγιους Τόπους.

Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, στο ίδιο νοσοκομείο, μετέβη η σύζυγος του ασθενούς, αλλά και ο ιερέας (ονόματι παπά Γιώργης), που διοργάνωσε την εκδρομή, προκειμένου να ελεγχθεί αν έχουν νοσήσει και εκείνοι. Για να συμβεί το, πραγματικά, εξωφρενικό...

Ενώ φτάνει στο νοσοκομείο, έξω από το οποίο βρίσκονται, φυσικά, Πατρινοί δημοσιογράφοι, ο ιερέας κάνει δηλώσεις από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου του, λέγοντας πως έχει δέκατα και βήχα, με κολλημένο το μικρόφωνο στο στόμα του -το οποίο μικρόφωνο ο δημοσιογράφος θα το βάλει μπροστά και στο δικό του στόμα, ενώ θα το τείνει και σε άλλα στόματα για μία δήλωση!

Μάσκα, δε, έχει, αλλά την... κρατάει στο χέρι του και τη δείχνει στην κάμερα αντί να τη φορέσει!

Ιδού: