Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, οι ώρες λειτουργίας τους

Gazzetta team
Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, οι ώρες λειτουργίας τους
Για τις ανάγκες των καταναλωτών της τελευταίας στιγμής θα είναι ανοικτά σήμερα ως το βράδυ η ψαραγορά στη Βαρβάκειο Αγορά, καθώς επίσης και η Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη.

Για τις αγορές της Καθαράς Δευτέρας θα είναι ανοικτά σήμερα μέχρι τις 12 το βράδυ τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Θα μείνουν κλειστά μόνο για 6 ώρες, καθώς θα ανοίξουν και πάλι το πρωί της Δευτέρας στις 6 και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα η ιχθυαγορά της Βαρβακείου, θα ανοίξει στις 9 το βράδυ και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας χωρίς να κλείσουν καθόλου.

Την Καθαρά Δευτέρα θα είναι επίσης ανοικτά και τα ιχθυοπωλεία γενικώς, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Η Καθαρά Δευτέρα, δεν θεωρείται αργία για τους μισθωτούς και έτσι επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή. Αυτό ισχύει μόνο εάν προβλέπεται σε συλλογική σύμβαση εργασίας.