Νέα συγκλονιστικά video από το λιμάνι της Χίου, έκαναν μήνυση στα ΜΑΤ (vids)

Gazzetta team
Νέα συγκλονιστικά video από το λιμάνι της Χίου, έκαναν μήνυση στα ΜΑΤ (vids)
Συγκλονιστικές εικόνες στο λιμάνι της Χίου, με άνδρες των ΜΑΤ να κυνηγούν και να χτυπούν αλύπητα κατοίκους, μην υπακούοντας, μάλιστα, όπως τονίζουν ΜΜΕ του νησιού, στις εντολές των επικεφαλής τους!

Ακόμη και την τελευταία στιγμή, οι εικόνες στη Χίο συγκλονίζουν...

Το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, περίμεναν στο λιμάνι των Μεστών την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί, κάτοικοι, που πήγαν εκεί, άρχισαν να τους βρίζουν.

Οι άνδρες των ΜΑΤ, λοιπόν, μην υπακούοντας, μάλιστα, στις εντολές των επικεφαλής τους, όπως αναφέρει το alithia.gr, πήραν κράνη, γκλομπς και δακρυγόνα και επιτέθηκαν ανεξέλεγκτα κατά των πάντων.

Προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους.

Άρχισαν, δε, να κυνηγούν κόσμο ακόμη και πάνω στα υψώματα, βαρώντας στο ψαχνό, προκάλεσαν πυρκαγιά και έσπασαν σταθμευμένα οχήματα!

Οι εικόνες στα video που κυκλοφόρησαν είναι πραγματικά απίστευτες...

Αφότου επιβιβάστηκαν πια στο «Νήσος Ρόδος» και έφυγαν, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά εναντίον τους! Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως, αν «τρέξει» γρήγορα η διαδικασία, θα πρέπει οι λιμενικοί στο Λαύριο να προσάγουν τους Αστυνομικούς των ΜΑΤ στα πλαίσια του αυτοφώρου!

Την ίδια στιγμή, έρευνα για τα γεγονότα σε Χίο και Λέσβο διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ...