Συγκλονιστικές εικόνες: Πολίτες στη Χίο μπήκαν στο ξενοδοχείο των ΜΑΤ και τους ξυλοκόπησαν (vid & pics)

Gazzetta team
Συγκλονιστικές εικόνες: Πολίτες στη Χίο μπήκαν στο ξενοδοχείο των ΜΑΤ και τους ξυλοκόπησαν (vid & pics)
Πολίτες στην Χίο επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ την ώρα που ήταν στα δωμάτιά τους.

Σε λιντσάρισμα ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο "Ερύθα" προχώρησαν μετά τις 2 το μεσημέρι πολίτες που κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.

Όπως γράφει το alithia.gr οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και έβαλαν κατά αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.

Επεισόδια στη Χίο- Πετροπόλεμος και χρήση χημικών

Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι αργά το βράδυ, οι δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση των πολιτών που βρισκόντουσαν στο Αίπος, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο ΠΡΟΚΕΚΑ.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για τα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες δομές και ακολούθησαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαδηλωτές πετούσαν πέτρες, με την αστυνομία να απαντά με χρήση χημικών, αλλά και εκτόξευσης νερού για να τους απομακρύνει από το σημείο.