Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 25χρονος μοτοσυκλετιστής παρασύρεται από τον οδηγό της μαύρης Corvette (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 25χρονος μοτοσυκλετιστής παρασύρεται από τον οδηγό της μαύρης Corvette (vid)
Οργή και πόνος για τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή, που παρασύρθηκε από τον άφαντο οδηγό της μαύρης Corvette. Έκκληση των φίλων του νεαρού, με δάκρυα στα μάτια, να βρεθεί ο ασυνείδητος, που στέρησε τη ζωή στον φίλο τους.

Οργή, θλίψη, πόνος...

Αυτά είναι τα συναισθήματα συγγενών και φίλων για τον 25χρονο Νάσο, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός μιας μαύρης Corvette παρέσυρε τη μηχανή του και τον εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Οι φίλοι του 25χρονου, με δάκρυα στα μάτια, συγκλονίζουν, καθώς απευθύνουν έκκληση να βρεθεί ο άνθρωπος, που έκοψε το νήμα της ζωής του φίλου τους. Ο Νάσος είχε μιλήσει μαζί τους λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα: «Έρχομαι σε μισή ώρα...», τους είχε πει.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

Η Corvette, πάντως, μαύρου χρώματος ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία, με τις Αρχές, μάλιστα, να ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα, καθώς στο ρεπορτάζ του ALPHA αναφέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο.

Άλλες μαρτυρίες, εξάλλου, λένε πως υπήρχε και μια γυναίκα στη θέση του συνοδηγού.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να διαπιστωθεί αν ο άνδρας, στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελές όχημα, ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εξάλλου, μεταδόθηκε πως η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στο αρμόδιο τμήμα τροχαίας και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας...

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο, γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε», είπε ο τραγικός πατέρας του 25χρονου Νάσου και πρόσθεσε: «Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες "τι έχω κάνει;". Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις».