Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Βουτσά: Κρίσιμη η κατάστασή του

Gazzetta team
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Βουτσά: Κρίσιμη η κατάστασή του
Σταθερή, αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βούτσα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και νεφρικής λειτουργίας για 15η μέρα.

«Εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη», αναφέρει χαρακτηριστικά το ανακοινωθέν.

Το ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».