«Δεν βρέθηκαν σπίτι μου τα ναρκωτικά και τα όπλα», λέει η πρώην παίκτρια reality

Gazzetta team
«Δεν βρέθηκαν σπίτι μου τα ναρκωτικά και τα όπλα», λέει η πρώην παίκτρια reality
Στον ανακριτή βρέθηκαν για να απολογηθούν ένας 49χρονος και μία γυναίκα 44 ετών, αρκετά γνωστή από συμμετοχή της σε ριάλιτι, καθώς συνελήφθησαν τη Δευτέρα για κατοχή όπλων και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε στα Πλατανίδια Μαγνησίας και το ζευγάρι κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι τα ναρκωτικά, καθώς επίσης και ο εξοπλισμός της καλλιέργειας, ανήκουν σε κάποιον άλλο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί ο άνδρας μέχρι να γίνει η δίκη, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη. Με περιοριστικούς όρους όμως που είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, με παράλληλη καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Στο ισχυρισμό τους για να αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τα όπλα, τις σφαίρες και τα ναρκωτικά, υποστήριξαν ότι αυτά δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο σπίτι.

Αναφορικά δε με το χρηματικό ποσό που βρέθηκε και κατασχέθηκε (12.000 € και 1.000 $), είπαν πως είναι δικά τους, δηλωμένα κανονικά και προέρχονται από έσοδα του άνδρα.

Η σύλληψή τους τη Δευτέρα έγινε μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Η αστυνομία βρήκε 1,3 κιλά χασίς, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, λαμπτήρες και μηχανισμοί επεξεργασίας κάνναβης, υποπολυβόλο, με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης εκτός από αυτά, η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, με την αιτιολογία ότι αποτελούσαν μέσον διευκόλυνσης της εγκληματικής δραστηριότητας.