Πατέρας του 11 μηνών βρέφους: Φάνηκε η αλήθεια, δεν θέλω να μηνύσω κανέναν (vid)

Gazzetta team
Πατέρας του 11 μηνών βρέφους: Φάνηκε η αλήθεια, δεν θέλω να μηνύσω κανέναν (vid)
Ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του, μίλησε εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ και τόνισε ότι έλαμψε η αλήθεια και ότι «δεν θέλω να μηνύσω κανέναν, διότι πιστεύω ότι υπάρχει και η συγχώρεση».

Ανακουφισμένος και δικαιωμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή, αφού σύμφωνα με την επιστημονική ιατροδικαστική έκθεση, που παραδόθηκε την Τρίτη στην Εισαγγελία, το κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Μιλώντας στο Open ο πατέρας δήλωσε:

«Έχασα την κόρη μου την Κυριακή, λόγω μίας χρόνιας αρρώστιας. Στην αρχή έγινε ένα λάθος σε βάρος μου, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η αλήθεια. Δοξάζω τον Θεό και ευχαριστώ την αστυνομία και τους γιατρούς, οι οποίοι προσπάθησαν για να φανεί η αλήθεια: ότι δηλαδή η κόρη μου πέθανε με φυσιολογικό τρόπο. Δεν θέλω να μηνύσω κανέναν, διότι πιστεύω ότι υπάρχει και η συγχώρεση. Τώρα θα πάω να επισκεφθώ την οικογένεια μου στο νοσοκομείο και από 'κει και πέρα θα συνεχίσω τη ζωή μου και να δω τις διαδικασίες για να θάψω την κόρη μου».

Μητέρα του βρέφους: «Αυτά είναι παράλογα, εξοργιστικά πράγματα!»

Από την πλευρά της η μητέρα του βρέφους, μιλώντας έξω από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», επανέλαβε ότι το κοριτσάκι ήταν άρρωστο και του χορηγούσε φάρμακο με υπόθετο, ενώ δήλωσε εξοργισμένη για όσα ακούστηκαν περί σεξουαλικής κακοποίησης

«Έχασα το κοριτσάκι μου, δεν έχω τον άνδρα μου, είμαι σαν χαμένη... Ήταν γνωστό ότι η κόρη μου ήταν άρρωστη από την ημέρα της γέννησης της. Ούτε με ρώτησε ο ιατροδικαστής τίποτα, ούτε καν τον γνωρίζω. Κι ο θεράπων ιατρός του νοσοκομείου μού είχε δώσει ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει το παιδί από την ημέρα που γεννήθηκε. Είχε πρόβλημα στο κεφάλι της, δεν ήταν ολοκληρωμένα σχηματισμένες οι λειτουργίες του εγκεφάλου. Ο ιατρός μου είχε δώσει αυτά τα υπόθετα και μου είχε πει πώς να τα δίνω στο κοριτσάκι. Με ένα πλαστικό της έδινα τα φάρμακα και μάτωνε και όλο παραπονιόταν το κοριτσάκι ότι πόναγε και δεν μπορούσε να το αντέξει».

«Είναι δυνατόν να βιάστηκε από τον πατέρα του, το κοριτσάκι μου, τώρα που είμαι έγκυος τριών μηνών; Αυτά είναι παράλογα, εξοργιστικά πράγματα!», κατέληξε.