Μητέρα για το θάνατο του 11 μηνών βρέφους: Του έκανα κλύσμα γιατί ήταν άρρωστο

Gazzetta team
Μητέρα για το θάνατο του 11 μηνών βρέφους: Του έκανα κλύσμα γιατί ήταν άρρωστο
Η μητέρα του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία που διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο «Αγλαΐα Κυριακού» και στη συνέχεια εξέπνευσε, υποστήριξε ότι του έκανε κλύσμα επειδή ήταν άρρωστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η μητέρα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα.

«Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό».

Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στις πολύωρες καταθέσεις των τεσσάρων ενηλίκων, του πατέρα, της μητέρας και του ζευγαριού που φιλοξενούσαν για μερικές μέρες, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο δείγμα που να τους υποψιάσει ότι κάποιος γνώριζε ή ότι κάποιος είναι υπεύθυνος για τη σεξουαλική κακοποίηση. Σε κάποιες πολύ προσεκτικές ερωτήσεις δεν είδαν κάποιο δείγμα που να τους παραξενεύει.

Ακόμα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, η ιατροδικαστής που εξέτασε τα παιδιά δεν έχει κάποιο δείγμα που να συνάδει με τη σεξουαλική κακοποίηση . Βέβαια δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το πόρισμα της ιατροδικαστού, ωστόσο η πρώτη ενημέρωση είναι πώς τα παιδιά είναι υγιή και δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: Reader.gr