Απίστευτη κτηνωδία στη Βοιωτία: Πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο (pics)

Gazzetta team
Απίστευτη κτηνωδία στη Βοιωτία: Πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο (pics)
Ακόμη ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου, με έναν άνδρα να πυροβολεί στα δύο μέτρα αδέσποτο σκύλο στο Σχηματάρι!

Μάστιγα τείνει να γίνει η κακοποίηση ζώων στη χώρα μας...

Ακόμη ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βοιωτία, με έναν άνδρα, που επέβαινε σε αυτοκίνητο, να πλησιάζει την αδέσποτη Λίζα και να την πυροβολεί στα δύο μέτρα απόσταση!

Το συμβάν -ευτυχώς- είδε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που συνέλαβε και οδήγησε τον δράστη στο Α.Τ Σχηματαρίου.

Όσο για το σκυλάκι, μεταφέρθηκε με περιπολικό στον κτηνίατρο, «σε κατάσταση σοκ και μία τρύπα στα πλευρά. Έγιναν ακτινογραφίες και της χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς ακόμα δεν ξέρουν αν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο για αφαίρεση του βλήματος» όπως αναφέρεται σε ανάρτηση κατοίκου της περιοχής.

Σύμφωνα με το ίδιο ποστ, η Λίζα είναι μια γνωστή αδέσποτη σκυλίτσα της περιοχής, η οποία «είναι απίστευτα φιλική, ενώ έχει εμβολιαστεί, στειρωθεί και τσιπαριστεί με το πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας. Μάλιστα, είναι τόσο φιλική, που το καθημερινό της πρόγραμμα ήταν να πηγαίνει τα παιδιά του Γυμνασίου στο Σχολείο».

Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει η Λίζα...