Υπόθεση Βαλεντίν: Βιολογική της μητέρα η γυναίκα που εμφανίστηκε στις Αρχές (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Βαλεντίν: Βιολογική της μητέρα η γυναίκα που εμφανίστηκε στις Αρχές (vid)
Αστυνομικές πηγές από τη Γαλλία αναφέρουν ότι είναι πεπεισμένες ότι η γυναίκα που εμφανίστηκε στις αρχές είναι η βιολογική μητέρα της 7χρονης Βαλεντίν.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η βιολογική μητέρα μαζί με την 7χρονης Βαλεντίν ζουν σε περιοχή της Λυών.

Το βράδυ της Τετάρτης παρευρέθηκαν μαζί με δικηγόρο σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου ν' αποδείξει τα λεγόμενα της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές:

«Έχουμε λάβει δείγμα γενετικού υλικού του πατέρα από την πρώτη στιγμή, γιατί τότε ήταν πιθανή ακόμα και η εγκληματική ενέργεια. Δεν μας αφορά εάν το παιδί είναι δικό του ή όχι. Οι σύνδεσμοι μας στη Γαλλία, μας ενημέρωσαν ότι τα έγγραφα που παρουσίασε η γυναίκα, η συνέντευξη της και η στάση της μικρής πιστοποιούν ότι είναι η βιολογική μητέρα της.

Εάν οι δικαστικές αρχές το επιθυμούν, θα ζητήσουν εξέταση DNA».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας οι άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου καθώς και τα οικονομικά προβλήματα ήταν οι λόγοι που ώθησαν τον πατέρα να στείλει τη Βαλεντίν στη Γαλλία.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 32χρονος είχε συντηρηθεί με τη βιολογική μητέρα και ξεκίνησαν τις συνεννοήσεις, συμφώνησαν με την αδερφή της μητέρας και με το διαβατήριο του δικού της παιδιού που μοιάζει με τη Βαλεντίν να την πάρει μαζί της αρχικά.

Στις 18 Δεκεμβρίου παρέλαβε τη θεία, δύο μέρες αργότερα χάνουν το αεροπλάνο για τη χώρα της Σκανδιναβίας και τελικά στις 21 Δεκεμβρίου ταξιδεύουν στη Γαλλία, όταν έφθασαν μάλιστα η θεία κάλεσε τον 32χρονο για να τον ενημερώσει.

Ο πατέρας είχε ταξιδιωτικά έγγραφα που του επέτρεπαν να ταξιδέψει αλλά δεν μπορούσε να πάρει μαζί του τη μικρή γιατί δεν είχε τη συγκατάθεση της μητέρας γι' αυτό έλεγε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή στο όνομα του για το Παρίσι.

Βρίθουν αντιφάσεων όσα υποστηρίζει ο πατέρας

Τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν βρίθουν αντιφάσεων, ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα του επιτραπεί να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τη μικρή. Αυτό καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα κληθεί να απαντήσει σε μία σειρά ερωτήματα, όπως:

  • γιατί επί σχεδόν δύο μήνες έλεγε ψέματα ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί, αφήνοντας υπόνοιες ακόμη και για αρπαγή της;
  • με τι ταξιδιωτικά έγγραφα πήγε και γύρισε από το Γαλλία, τον Μάρτιο του 2019 όπου και -όπως υποστήριξε- συνάντησε τη μητέρα της Βαλεντίν;
  • ποια είναι η γυναίκα και τι συγγένεια έχουν -αν έχουν- με την οποία η 7χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι;

Πηγή: Reader.gr