Τι εξομολογείται από το δωμάτιο της καραντίνας ο Έλληνας που επέστρεψε από την Ουχάν (vid)

Gazzetta team
Τι εξομολογείται από το δωμάτιο της καραντίνας ο Έλληνας που επέστρεψε από την Ουχάν (vid)
Ο ένας από τους δύο Έλληνες που επέστρεψαν την Κυριακή από τη Ουχάν, οπού είχαν αποκλειστεί από την επιδημία του κοροναϊού, μίλησε από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Γιάννης Μερσινιάς, ο οποίος είχε αποκλειστεί στη Ουχάν εξαιτίας του κοροναϊού μίλησε στον ΣΚΑΪ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται σε καραντίνα:

«Συνθήκες ξενοδοχείου, απλά δεν μπορώ να βγω από το δωμάτιο. Μια χαρά είναι όλα, γιατί να μην το κρατήσεις το κέφι σου, μια χαρά όλα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα βγει είπε, «σε 14 μέρες, αν όλα πάνε καλά».

Μάλιστα ο ίδιος αστειεύτηκε με την όλη κατάσταση με ανάρτηση του στο Facebook:

Οι δύο Έλληνες έφτασαν στην Αθήνα μετά από επιχείρηση για Ευρωπαίους πολίτες, που βρίσκονταν στην Κίνα. Αρχικά επιβιβάστηκαν σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο Λονδίνο από εκεί στη Ρώμη και στη ασυνέχεια με αεροσκάφος της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, έφτασαν στην Ελλάδα.

Οι δύο άνδρες έφτασαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου βρίσκονται σε αποστειρωμένο δωμάτιο για προληπτικούς λόγους, καθώς προς το παρόν δεν έχουν εμφανίσει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα.

Πηγή: Reader.gr