Ανήλικοι νταήδες λήστευαν και ξυλοκοπούσαν πιτσιρικάδες στη Νέα Ιωνία (vid)

Gazzetta team
Ανήλικοι νταήδες λήστευαν και ξυλοκοπούσαν πιτσιρικάδες στη Νέα Ιωνία (vid)
Εξαρθρώθηκε σπείρα ανήλικων ληστών, που δρούσε στη Νέα Ιωνία, πραγματοποιώντας εξαιρετικά βίαιες επιθέσεις σε μαθητές!

Τρεις αμούστακοι νταήδες είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πιτσιρικάδες στη Νέα Ιωνία!

Εδώ και έξι μήνες έκλεβαν από συνομήλικούς τους κινητά, μπουφάν, μπλούζες και ό,τι λεφτά είχαν πάνω τους.

Ήταν, δε, τόσο θρασείς, που στη συνέχεια καμάρωναν για τα «κατορθώματά» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις που ξεχείλιζαν από... μαγκιά.

Σε μία περίπτωση, κάποιος από τους τρεις δεν δίστασε να χτυπήσει με σιδερογροθιά έναν 14χρονο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν, τελικά, στο Αιγάλεω και στη Νίκαια, οι τρεις ημεδαποί ηλικίας 15, 16 και 17 ετών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 17χρονος ως συνεργός τους, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και δύο ακόμη άτομα, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατά την προσφιλή τους τακτική, εντόπιζαν τα θύματά τους, ως επί το πλείστον ανήλικα αγόρια, κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, που επέστρεφαν στις οικίες τους από εξωσχολικές δραστηριότητες και είτε με την απειλή είτε με τη χρήση βίας τούς ακινητοποιούσαν, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες και ακολούθως τους λήστευαν.