Slogun:Οταν από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας επιλέγεις για τον τελικό το Πανθεσσαλικό, αυτά παθαίνεις...

FOLLOW US

Slogun:Οταν από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας επιλέγεις για τον τελικό το Πανθεσσαλικό, αυτά παθαίνεις...
BWIN stripe gif

ΕΔΕ για το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη

Gazzetta team
ΕΔΕ για το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη
Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε ιατρική αμέλεια ή λάθος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Star press, σύμφωνα με το διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Στάθη, η ΕΔΕ διατάχθηκε προκειμένου να υπάρχει το ημερολόγιο της ιατρικής εξέλιξης και για να βρεθεί όλο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για τον χειρισμό της κατάστασης της υγείας του ηθοποιού, Σύμφωνα με τον κ. Στάθη, το πόρισμα της έρευνας θα κοινοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κοτανίδης πέθανε στις 28 Ιανουαρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από επέμβαση ρουτίνας για αντιμετώπιση ειλεού. Από την πρώτη στιγμή, φίλοι και συνεργάτες του ηθοποιού όπως ο Κώστας Αρζόγλου, ο Γρηγόρης Ψαριανός και η Υβόννη Μαλτέζου απέδωσαν το θάνατό του σε ιατρική αμέλεια.

Συγκεκριμένα καταγγέλουν ότι έγινε μια σειρά από ιατρικά λάθη αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά με αποτέλεσμα να του στερήσουν τη ζωή. Μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του Star, ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου ανέφερε «Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά».

Όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Κοτανίδης εισήχθη τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και οδήγησε στον απρόσμενο και άδικο χαμό του, σύμφωνα με τους συναδέλφους του.

«Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα», δήλωσε η Υβόννη Μαλτέζου.

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;..- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook o Γρηγόρης Ψαριανός.

Πηγή: Reader.gr