Ένας 77χρονος στον Διόνυσο πυροβόλησε στο κεφάλι υπάλληλο ύδρευσης για διαρροή στο σπίτι του (vids)

Gazzetta team
Ένας 77χρονος στον Διόνυσο πυροβόλησε στο κεφάλι υπάλληλο ύδρευσης για διαρροή στο σπίτι του (vids)
Ο 77χρονος στον Διόνυσο πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι το 53χρονο θύμα του γιατί θεωρούσε πως υπάρχει διαρροή νερού στο σπίτι του.

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις λεπτομέρειες του εγκλήματος που έγινε το πρωί της Δευτέρας στον Διόνυσο.

Εκεί λοιπόν λίγο μετά τις 8:30 ο 77χρονος δράστης μπήκε στο αμαξοστάσιο του δήμου και πυροβόλησε έναν 53χρονο, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης, τρεις φορές στο κεφάλι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν διαφορές και είχε προηγηθεί έντονος διάλογος.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μπήκε στο γραφείο του θύματος, ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος στον οποίο είπε «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει διαρροή ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

«Ερχόταν πολλές φορές εδώ ο δράστης και έλεγε στο θύμα ότι υπάρχει διαρροή στο σπίτι του. Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι. Του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτός επέμενε και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα», λέει στο protothema.gr εργαζόμενος του δήμου που γνώριζε τον δράστη και το θύμα.