Πεδίο μάχης η λεωφόρος Βουλιαγμένης: Έξι συλλήψεις χούλιγκαν και ένας αστυνομικός τραυματίας

Gazzetta team
Πεδίο μάχης η λεωφόρος Βουλιαγμένης: Έξι συλλήψεις χούλιγκαν και ένας αστυνομικός τραυματίας
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η λεωφόρος Βουλιαγμένης καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών.

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στα σύνορα Ηλιούπολης και Άγιου Δημητρίου.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που διεξάγονταν στο γήπεδο της Ηλιούπολης, αγώνας μπάσκετ της Α1 κατηγορίας γυναικών μεταξύ της ομώνυμης τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

Ομάδα χούλιγκαν κινήθηκαν προς τον σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, επί τη λεωφόρου Βουλιαγμένης, με σκοπό να επιτεθούν.

Στο σημείο είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ομάδας «Δράση», που αντιλήφθηκαν τις κινήσεις τους και τους ανέκοψαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια -για μία ακόμη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή- με τους χούλιγκαν να πετούν στους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες, ενώ τους επιτέθηκαν και με ρόπαλα. Μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρούν σε 8 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 6 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Κάποιοι από τους συλληφθέντες φορούσαν και κουκούλες full face.

Πηγή: Reader.gr