Φονικό στις Μοίρες: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 51χρονο δράστη! (pics)

Gazzetta team
Φονικό στις Μοίρες: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 51χρονο δράστη! (pics)
Συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να επιτεθούν στον δράστη. Τι είπε οργισμένη η κόρη του θύματος

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας του Κώστα Χατζάκη, όπως αναφέρει το Flashnews.gr.

Αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος στα δικαστήρια του Ηρακλείου όπου λίγο πριν τις 11.00 το πρωί έφτασε ο 51χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 79χρονου Κώστα Χατζάκη.

Έξω από τα δικαστήρια είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος καθώς και οι συγγενείς του θύματος.

Συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να ξυλοκοπήσουν τον δράστη της δολοφονίας του πατέρα τους με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια ενώ ο 51χρονος φυγαδεύτηκε, στην κυριολεξία, μέσα στο δικαστήριο.

"Μας οδηγούν να πάρουμε κι εμείς τα όπλα στα χερια"

Η κόρη του 79χρονου Κώστα Χατζάκη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της για τη δολοφονία του πατέρα της ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στον 51χρονο δράση με τους αστυνομικούς να την σταματούν.

Μέσα σε κλάματα και απαρηγόρητη από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, η κόρη του θύματος στις δηλώσεις που έκανε δεν βρήκε να πει πολλά λόγια: "Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Ο πατέρας μου είναι νεκρός, η μητέρα μου νοσηλεύεται τραυματισμένη στο ΠΑΓΝΗ και όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε. Μας οδηγούν να πάρουμε κι εμείς τα όπλα στα χερια!".