Άλλα 21 ηλεκτρικά πατίνια «ψάρεψαν» οι δύτες από τον βυθό του Θερμαϊκού, σύνολο 80! (vid)

Gazzetta team
Άλλα 21 ηλεκτρικά πατίνια «ψάρεψαν» οι δύτες από τον βυθό του Θερμαϊκού, σύνολο 80! (vid)
Τραγική η εικόνα στη Θεσσαλονίκη, με δύτες, την Κυριακή, να εντοπίζουν και να ανασύρουν από τον βυθό του Θερμαϊκού ακόμη 21 ηλεκτρικά πατίνια, που προστέθηκαν στα 59 της πρώτης επιχείρησης, και πολλά ακόμη αντικείμενα...

Δύτες, στον βυθό του Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν και ανέσυραν ηλεκτρικά πατίνια και το πρωί της Κυριακής, αλλά και πολλά ακόμη απίστευτα αντικείμενα.

Στη σημερινή, δεύτερη έρευνα στον βυθό του Θερμαϊκού, εντοπίστηκαν 21 ηλεκτρικά πατίνια, δύο μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ακόμη και βαλίτσες!

Στην πρώτη επιχείρηση του δήμου Θεσσαλονίκης, θυμίζουμε, την περασμένη Τρίτη, από τον βυθό του Θερμαϊκού είχαν ανασυρθεί 59 ηλεκτρικά πατίνια.

Άρα, σύνολο 80! Μιλάμε, δηλαδή, για ασύλληπτη ανοησία...

«Να συλληφθούν όσοι ρυπαίνουν τον Θερμαϊκό πετώντας ηλεκτρικά πατίνια», τονίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, που αναμένεται να λάβει μέτρα.

«Το βασικότερο όλων είναι να βρεθούν και να συλληφθούν όσοι προκαλούν αυτήν τη μίνι οικολογική καταστροφή, διότι τα χημικά που απελευθερώνουν οι μπαταρίες των πατινιών, είναι το χειρότερο απόβλητο που μπορούμε να έχουμε μέσα στον ήδη επιβαρυμένο Θερμαϊκό», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης.