Το σενάριο που εμπλέκει την κόρη του Κοβάσεβιτς στην ένοπλη επίθεση (vid)

Gazzetta team
Το σενάριο που εμπλέκει την κόρη του Κοβάσεβιτς στην ένοπλη επίθεση (vid)
Ένα από τα τρία σενάρια που εξετάζουν στην ΕΛ.ΑΣ για την ένοπλη επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είναι και αυτό που εμπλέκει την κόρη του.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αφορμή της ένοπλης επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, το βράδυ της Τρίτης συνεχίζει να αναζητά η αστυνομία...

Αν και αρχικά οι όλα έδειχναν πως στόχος των δραστών ήταν να σκοτώσουν τον παλαίμαχο επιθετικό, στην πορεία η εκτίμηση αυτή άλλαξε και πλέον οι αρχές θεωρούν οτι επρόκειτο για εκφοβισμό.

Αυτή τη στιγμή στην ΕΛΑΣ έχουν θέσει επί τάπητος όλα τα σενάρια, χωρίς να αποκλείσουν τίποτα, προσπαθώντας να λύσουν τον γρίφο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να πουν με σιγουριά το τί πραγματικά συνέβη.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμα και την εμπλοκή της κόρης του Σέρβου λόγω ενός ατυχήματος που είχε το καλοκαίρι του 2017 στο κέντρο της Αθήνας.

Βέβαια, όπως τονίστηκε, το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αλλά αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Ακόμα και το ενδεχόμενο να ήθελαν να σκοτώσουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και όχι να τον εκφοβίσουν. Κάτι που επίσης δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες...

Όσον αφορά τους δράστες τώρα, οι έρευνες επικεντρώνονται στο να βρεθεί το δεύτερο όχημα που είχαν, εκεί που έκαψαν το Smart και το δρομολόγιο που ακολούθησε στη συνέχεια...