Ενέδρα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ψάχνουν κάλυκα και βολίδα οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών

Gazzetta team
Ενέδρα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ψάχνουν κάλυκα και βολίδα οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών
Η ανάληψη της έρευνας για τη μαφιόζικη ενέδρα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, δείχνεις πως στην ΕΛ.ΑΣ. αντιλαμβάνονται τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα όχι ως αποτυχημένο «συμβόλαιο θανάτου» αλλά ως «μήνυμα» στον πρώην διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Στην κατάθεσή του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, φέρεται να ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές από κάποιο άτομο ή κάποιο χώρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε άγνοια και στο ερώτημα εάν μπορεί να εκτιμήσει για ποιον λόγο ή από ποιο άτομο στήθηκε η μαφιόζικη ενέδρα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ΕΛ.ΑΣ.

Το σίγουρο είναι ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών που χειρίζονται την υπόθεση θα συνεχίσουν τη λήψη καταθέσεων, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας που θα δείξουν το δρομολόγιο που ακολούθησε το Smart πριν και μετά τον πυροβολισμό.

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη πολύ σημαντικό ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί έχει να κάνει τον πυροβολισμό.

Το όπλο τύπου Glock -για την ακρίβεια τα μεταλλικά μέρη του, καθώς είναι κατασκευασμένο κατά βάση από πολυμερές υλικό- που βρέθηκε μέσα στο καμένο όχημα είναι πιστόλι που σημαίνει ότι μετά τον πυροβολισμό απορρίπτει μόνο του τον κάλυκα.

Ωστόσο, κάλυκας στο σημείο δεν είχε βρεθεί μέχρι την ώρα που έφυγαν από την οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα οι αστυνομικοί κι άνοιξε για την κυκλοφορία ο δρόμος. Επίσης, δεν έχει βρεθεί ούτε η βολίδα του όπλου, ούτε κάποια οπή στο αμάξι ή στον τοίχο της πολυτελούς κατοικίας που διαμένει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πηγή: Reader.gr