Έρχονται νέες συλλήψεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (vids)

Gazzetta team
Έρχονται νέες συλλήψεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (vids)
Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι της υπόθεσης με τον Βούλγαρο οπαδό που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σοκαρισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη και γενικότερα όλη η Ελλάδα από τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού το μεσημέρι της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι γνωστό από την Δευτέρα, στους τρεις συλληφθέντες, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 11 αδικήματα, εκ των οποίων τα 2 είναι κακουργήματα και τα 9 πλημμελήματα, κατά περίπτωση.

Ωστόσο περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε το επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο θέματα που είναι ανοιχτά.

Το πρώτο έχει να κάνει με τους υπόλοιπους δράστες της επίθεσης στην παρέα του 29χρονου Βούλγαρου.

Οι αρχές προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες του Μεγάρου Μουσικής και του παρακείμενου παρκινγκ όπως επίσης και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όπως έγινε δηλαδή με τους δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, αυτό δεν θα αργήσει να γίνει και σύντομα θα υπάρξουν νέες προσαγωγές.

Από εκεί και πέρα, άπαντες περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου.

Αν δηλαδή ήταν από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δράστες ή από το αυτοκίνητο της 25χρονης που πάνω στον πανικό της, την ώρα που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής προσπάθησε να απομακρυνθεί.