«Είμαστε καλά» έλεγε η παιδοκτόνος της Πεύκης και «βούτηξε» στο κενό (vid)

Gazzetta team
«Είμαστε καλά» έλεγε η παιδοκτόνος της Πεύκης και «βούτηξε» στο κενό (vid)
Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Πεύκη. Μητέρα έριξε την πεντάχρονη κορούλα της από την ταράτσα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Λίγα λεπτά πριν την αποτρόπαια πράξη της, η γυναίκα είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο και του ανέφερε πως «είμαστε καλά», σύμφωνα με το STAR.

Ο τραγικός πατέρας μόλις έφθασε σπίτι και διαπίστωσε πως η σύζυγος και η κόρη του ήταν νεκρές μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό».

Η 32χρονη Θ.Τ. φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Από από μαρτυρίες που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει πως η συναισθηματική κατάσταση και η συμπεριφορά της 32χρονης γυναίκας είχε έντονες μεταπτώσεις.

Η ήσυχη γειτονιά της οδού Κολοκοτρώνη στην Πεύκη γνώριζε ότι η Θ.Τ. αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι η 5χρονη κόρη της ήταν ΑμεΑ, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το τέλος.

Μάλιστα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο διαμέρισμα τους βρέθηκαν και συγγενείς, προκειμένου να περάσουν κάποιες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Λίγες ώρες αργότερα, τα πάντα «σκοτείνιασαν» με την 32χρονη να αρπάζει την κορούλα της και να την πετάει στο κενό από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια έκανε κι η ίδια άλμα στο κενό, κόβοντας το νήμα και της δική της ζωής. Ο πρώην σύζυγος και οι παππούδες της 5χρονης κοπέλας παρακολουθούνται από ειδικό ψυχολόγο, καθώς «λύγισαν» στη θέα των δύο άψυχων σωμάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Θ.Τ. ήταν νηπιαγωγός, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν λόγω της κατάστασης της. Η 32χρονη γυναίκα δεν φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που έγινε παιδοκτόνος και αυτόχειρας. Όσον αφορά την προανάκριση, βρίσκεται σε εξέλιξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή: Reader.gr